Hangyairtás Siklós

Üdvözöljük a Hidromol-Agrár Kft. Oldalán!

  Professzionális Hangyairtás! +36 70/ 742-80-83
Cégünk egészségügyi kártevőirtással, fertőtlenítéssel foglalkozik.  

Facebook oldalunkon folyamatosan nyomon követheti aktuális munkáinkat.

Irány a facebook oldalra!

  • Hangyairtás: A hangyák irtása három különböző módszerrel, vagy e három módszer kombinációjával történik.
  • Permetezés: Permetezéssel történő irtás esetén a hangyák által látogatott felületre egy hosszú hatástartóssággal bíró kontakt szer kerül kijuttatásra, ami a hangyával érintkezve száradás után is elpusztítja azt. A szer kijuttatása után a kezelt helységekben tartózkodni tilos. Száradás után a helységeket 1 órás kereszthuzatos szellőztetés után lehet újra használatba venni. A kezelt helységekben minimum 14 napig csak száraz takarítás végezhető, felmosni tilos Az alkalmazott rovarirtószerek melegvérűekre (pl.: gyermekek, kutyák, macskák, stb.) nem ártalmas!
  • Csalétkezés: A Csótányirtásnál már régóta alkalmazott módszerrel, úgynevezett „gélezéssel”, vagy mérgezett csalétek kihelyezésével történhet a hangyák irtása is. A kijuttatott gél egy késleltetett hatású, gyomron keresztül felszívódó, idegpályákra ható méreg. A hangyák számára ellenálhatatlan anyag az elfogyasztás után nem azonnal végez a rovarral így az a társai közt elpusztulva élelemként szolgál társai számára, ezzel másodlagos, majd harmadlagos mérgezést okozva a bolyban.
  • Porozás: Az eljárás lényege, hogy a por állagú vegyszert a hangyák vonulási útvonalaira, járataiba juttatjuk. A poron áthaladva a hangyák a bolyba hordják be a szert, ami a vele érintkező rovart rövid időn belül elpusztítja. Ezt az eljárást csak száraz helységekben alkalmazzuk. A porozásos eljárás legnagyobb előnye, hogy rendkívül hosszan hatástartós.